text
 • Individuele sessies
 • Relatie sessies
 • ‘Leef je droom’
 • Zondagmorgen ‘anders’
 • Boeddhistische levenskunst
 • Organisaties
 • 'De rivier van het leven stroomt tussen de oevers van pijn en plezier. Alleen als het verstand weigert met het leven mee te stromen en zich vastklampt aan de oevers wordt het een probleem. Meestromen met het leven betekent acceptatie; laten komen wat komt, en laten gaan wat gaat'.

  Nisargadatta Maharaj

  Zondagmorgen ‘anders’

  Meditatie & inspiratie

  Heb je zin om op zondagmorgen naar een plek te gaan voor meditatie, bezinning  en inspiratie? Dit voorjaar is het thema ‘Levensverhalen’. Verhalen vertellen is van alle tijden. Het is de oudste manier om je de kunst van leven eigen te maken. Luisteren naar het verhaal van een ander kan je eigen blik verruimen, je veerkracht vergroten en je inspireren om iets nieuws uit te proberen. We delen onze ervaringen over vragen als: herinner je je de dag, dat je een engel op je pad vond, dat je moediger was dan je dacht, dat een pijnlijke ervaring naderhand een ‘blessing in disquise’ bleek te zijn enz. Je kunt ook alleen luisteren.                                                                                          We beginnen de ochtend met een meditatie. Vervolgens neemt wie dat wil de beurt om te vertellen. Hierdoor geïnspireerd doen we een bewegingsoefening, meditatie, visualisatie of klankoefening. Halverwege de ochtend is er een koffiepauze.

  Data en tijd: Deze groep is uitgesteld i.v.m. het coronavirus.

  Kosten serie van 7 bijeenkomsten: € 100,– (Als je inschrijft voor de serie en je weet al dat je een bijeenkomst niet kunt bijwonen,  ontvang je € 7,– korting op de kosten)

  Locatie: 

  Aanmelden:  Voor aanmelding of meer informatie, klik  hier